Araç Sahipleri Dikkat! Fiyatı Yeniden 21 TL'ye Yükselecek!

Araç Sahipleri Dikkat! Fiyatı Yeniden 21 TL'ye Yükselecek!
Akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sektörün güvenilir temsilcileri tarafından açıklanan verilere göre benzine zam, motorine indirim geleceği açıklandı.   Hem brent petrol fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sektörün güvenilir temsilcileri tarafından açıklanan verilere göre benzine zam, motorine indirim geleceği açıklandı.   Hem brent petrol fiyatları hem de döviz kurlarında yaşanan gelişmeler sebebiyle akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla benzine zam motorine indirim geleceği açıklandı.

Sektör temsilcileri tarafından aktarılan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak kaydıyla benzine 55 kuruş zam, motorine ise 95 kuruş indirim geleceği açıklandı. 17 Kasım Perşembe günü benzine 77 kuruş, 19 Kasım Cumartesi günü 75 kuruş, 22 Kasım Salı günü 1 lira 16 kuruş indirim gelmişti. Fakat motorine herhangi bir zam veya indirim haberi gelmemişti. Bugün motorine indirim geleceği açıklandı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Bu gece gelecek zamla beraber benzinin litre fiyatı İstanbul’da 20,58 TL’ye, Ankara’da 20,74 TL’ye, İzmir’de ise 20,75 TL’ye yükseltilecek.

Bu gece gelecek indirimle beraber de motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,84 TL’ye, Ankara’da 23,97 TL’ye, İzmir’de ise 24,01 TL’ye düşecek.