Araç Alacaklara Büyük Müjde! Milli Emlak'tan 30 Bin TL'ye Satılık 2.el Toyota, Toyopet ve Renault

Araç Alacaklara Büyük Müjde! Milli Emlak'tan 30 Bin TL'ye Satılık 2.el Toyota, Toyopet ve Renault
Yaşanan küresel kriz, döviz kurundaki artış, yükselen enflasyon ve çip krizi gibi sebeplerden dolayı otomobil fiyatlarına zam üstüne zam geldi. Çip krizi sebebi ile sıfır araç bulmak neredeyse imkansız hale gelirken olan araçların...

Yaşanan küresel kriz, döviz kurundaki artış, yükselen enflasyon ve çip krizi gibi sebeplerden dolayı otomobil fiyatlarına zam üstüne zam geldi. Çip krizi sebebi ile sıfır araç bulmak neredeyse imkansız hale gelirken olan araçların fiyatları da uçtu. Bu durum ikinci el arabalara olan talebi arttırınca araç fiyatları zirveyi gördü.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için otomobil almak hayal olmaya başlamışken devletten müjdeli bir haber geldi.

30 Bin TL'den Başlayan Fiyatlar

Milli Emlak, 3 yeni otomobil ilanı yayınladı. Milli Emlak'tan gelen ilanlar ile otomobil sahibi olmak büyük ölçüde kolaylaştı. Yayınlanan ilanlardaki araçların 30 bin TL'den başlaması görenleri şoke etti.

Devlet, uygun fiyatlı otomobil satışları yapmaya başladı. İcradan araba satışları, gümrükten araç satışları gibi alternatiflerin yanı sıra Milli Emlak'tan da birçok araç alıcı buluyor.

Milli Emlak'ın satışa sunduğu araç modellerinin birçoğu eski model olarak isimlendiren araçlar olsa da fiyatlarının uygun olması alıcıları cezbetti.

En Fazlası 85 Bin TL'den İlana Konuldu

Milli Emlak tarafından Kastamonu'dan verilen ilanlar kapsamında 3 otomobilin fiyatları dikkat çekti. 30 ila 85 bin TL arasındaki fiyatlarla ilana konulan araçlar vatandaşlara duyuruldu.

Milli Emlak'a eklenen bu 3 yeni otomobil modelleri ise şöyle:

Toyota Corolla Terra (2001 Model Yılı)

Toyopet Hilux Pick-up (1989 Model Yılı)

Renault R-1330 (1981 Model Yılı)

Otomobillerin satış fiyatları ise sırasıyla 85 bin, 55 bin ve 30 bin TL olarak yayınlandı.