Araç Alacaklara Büyük Müjde! Fabrika Çıkışlı İkinci El Hizmeti Geliyor

Araç Alacaklara Büyük Müjde! Fabrika Çıkışlı İkinci El Hizmeti Geliyor
Bir dönem hızlı yükselişine yetişilemeyen ikinci el araç piyasası, ÖTV indirimi beklentisi sonrası durgunluk yaşıyor.Piyasanın durumunun ne olacağını bilemeyen vatandaşlar, ikinci el otomobil alma planlarını askıya aldı....

Bir dönem hızlı yükselişine yetişilemeyen ikinci el araç piyasası, ÖTV indirimi beklentisi sonrası durgunluk yaşıyor.

Piyasanın durumunun ne olacağını bilemeyen vatandaşlar, ikinci el otomobil alma planlarını askıya aldı. Otomobil devi Renault'tan ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlara güzel bir haber geldi.

Renault, fabrika çıkışlı ikinci el otomobil satış döneminin 2023're başlayacağını duyurdu. Uygulama İspanya ve Fransa'da uygulanıyor.

2 Sene Garanti Verilecek

Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, uygulamayla ilgili çalışmalarda sona gelindiğini ifade ettiği açıklamasında, "İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında başlayacak. 6 yaşına kadar araçlar yenilecek ardından da bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 sene de garanti verilecek" dedi.

İspanya ve Fransa’da ‘Refactory’ adıyla sunulan Renault, fabrika çıkışlı ikinci el araç satışını Türkiye’de de uygulayacak.

Renault Group CEO’su Doğu, 2023 senesinde faaliyetlerin başlayacağını ifade etti. Doğu, halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacaklarını da söyledi.