Akbank Yeni Kampanyasını Duyurdu! Akbank 5 Bin Kazanma Fırsatı Sundu

Akbank Yeni Kampanyasını Duyurdu! Akbank 5 Bin Kazanma Fırsatı Sundu
Akbank yeni müşteri çekmek ve var olan müşterilerini kaybetmemek adına her fırsatta yeni kampanyalar sunuyor. Akbank'ın yeni kampanyası KOBİ'ler için geldi.Akbank, çeşitli kampanyalar ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor....

Akbank yeni müşteri çekmek ve var olan müşterilerini kaybetmemek adına her fırsatta yeni kampanyalar sunuyor. Akbank'ın yeni kampanyası KOBİ'ler için geldi.

Akbank, çeşitli kampanyalar ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Banka tarafından yapılan son açıklamada, 5.000 TL'ye varan chip-para kazanılabilecek.

Akbank, milyonlarca müşteriye sahip olan ve ülke genelinde geniş bir işlem ağına sahip bir banka. Farklı kampanyalar ile dikkat çeken Akbank, yeni fırsatı duyurdu.

Kobi Müşterilerine 5 Bin TL Kazanma Fırsatı

Akbank tarafından yapılan açıklamada, Akbank, KOBİ Bankacılığı alanında sunduğu değeri sürekli olarak zenginleştirdiğini kaydetti.

Akbank, yeni kampanyasında 5 ürününden faydalanan yeni ya da banka ile aktif çalışması olmayan KOBİ müşterilerine 5 bin TL değerinde chip-para kazanma fırsatı sunuyor.

1 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen KOBİ’lerin Akbank’ın Mobil Bankacılık, üye işyeri, banka kartı, ticari kredi kartı, çek karnesi, cep telefonuna veya diğer ürünlere ait otomatik fatura ve SGK ödeme talimatı gibi işe değer katan 8 ürün arasından 5 tanesinde belirlenen kriterleri karşılamasının yeterli olduğu ifade edildi.