Akbank Sıfır Faizli Kredi Kampanyası! Şubeye Gitmeye de Gerek Yok

Akbank Sıfır Faizli Kredi Kampanyası! Şubeye Gitmeye de Gerek Yok
Akbank, güncel kampanyaları ve krediler ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, mart ayı sonuna kadar devam edecek olan yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. Akbank tarafından...

Akbank, güncel kampanyaları ve krediler ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, mart ayı sonuna kadar devam edecek olan yüzde sıfır faizli ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. Akbank tarafından yapılan açıklamayla, krediden nasıl faydalanılacağı netlik kazandı.

Akbank Yüzde Sıfır Faizli Kredi

Akbank'ın açıklamasına göre, 9 Mart 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan kişiler, kredi kampanyasından faydalanabilecekler. Akbank müşterisi olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapılabilir.  Minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL iken, vade süresi ise en fazla 12 ay olarak belirlendi.

Akbank Sıfır Faizli Nakit Avans

9.03.2022 – 31.03.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar, sıfır faizli 10.000 TL'ye kadar nakit avans kampanyasına başvuruda bulunabilecekler. Kampanyadan yararlanabilmek için ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurulması ve 17.04.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. Nakit avans ve kredi kampanyasına dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.