Akbank Mayıs Ayı Kampanyasını Duyurdu! 1.500 TL İade Veriliyor

Akbank Mayıs Ayı Kampanyasını Duyurdu! 1.500 TL İade Veriliyor
Akbank, her ay farklı kampanyalar duyuruyor. Akbank müşterileri güncel kampanyaları yakından takip ederken, mayıs ayı kampanyaları da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Akbank'ın resmi internet sitesinde...

Akbank, her ay farklı kampanyalar duyuruyor. Akbank müşterileri güncel kampanyaları yakından takip ederken, mayıs ayı kampanyaları da pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, 1.500 TL'ye varan iade kampanyasının ayrıntıları netlik kazandı.

Akbank 1.500 TL İade

Akbank'ın açıklamasına göre, 2 – 30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan yeni müşteriler ile Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar faydalanabilecekler. Süreç boyunca, Akbank'tan otomatik ödenen faturalar için aylık 300 TL, 5 ay boyunca 1.500 TL'ye kadar iade kazanılabilecekler. Vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Wings veya Free) yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olan kampanya, mayıs sonuna kadar devem edecek.

Akbank Kampanyaları Mayıs 2023

1.500 TL'ye varan iadeye ve diğer kampanyalara dair detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.