Akbank Hesabı Olanlara Müjde! Mayıs Sonuna Kadar 1.500 Liraya Varan Chip-Para Veriliyor

Akbank Hesabı Olanlara Müjde! Mayıs Sonuna Kadar 1.500 Liraya Varan Chip-Para Veriliyor
Farklı kampanyaları hayata geçiren Akbank, mayıs ayında da kampanyalar ile ilgili açıklamada bulunuyor. Bu çerçevede, Akbank müşterileri kampanyaların detayları ile ilgili araştırma yaparken, Akbank'ın resmi internet sitesinde...

Farklı kampanyaları hayata geçiren Akbank, mayıs ayında da kampanyalar ile ilgili açıklamada bulunuyor. Bu çerçevede, Akbank müşterileri kampanyaların detayları ile ilgili araştırma yaparken, Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte 1.500 TL'ye vatan Chip-Para fırsatının ayrıntıları netlik kazandı.

Akbank Chip-Para Kampanyası

Akbank'ın açıklamasına göre, 6 Mart – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank müşterisi olup Akbanklı olmayan tanıdıklarını, Akbank Mobil’den gönderdikleri davet kodu ile müşteri yapanlar ve tanıdıklarının davet koduyla ilk kez Akbanklı olanlar 1.500 TL'ye varan Chip-Para'yı alabilecekler. Akbank, davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakın için 150 TL, toplam 1.500TL chip-para veriyor. Ayrıca, davet koduyla Akbanklı olan yakın da ilk sefer yapacakları Axess veya Wings harcamalarından 150 TL, Üniversiteli Akbanklı olduklarında 100 TL, toplam 250 TL kazanabilecekler.

Akbank Mayıs 2023 Güncel Kampanyalar

Yakınlarını Akbank’a davet eden kişilere sağlanan 1.500 TL’ye varan chip-para'nın yanı sıra, Akbank güncel kampanyalar ile ilgili müşterilerine bilgi veriyor. Mayıs ayı fırsatlarına dair ayrıntılı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.