AK Parti Asgari Ücret Zammı İçin Tarih Verdi! Asgari Ücret Beklentisi de Belirtildi

AK Parti Asgari Ücret Zammı İçin Tarih Verdi! Asgari Ücret Beklentisi de Belirtildi
AK Parti MKYK üyesi ekonomist Doç. Dr. Resul Kurt, A Haber canlı yayınında asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Resul Kurt açıklamasında, asgari ücret zammının ne zaman açıklanacağına ve asgari...

AK Parti MKYK üyesi ekonomist Doç. Dr. Resul Kurt, A Haber canlı yayınında asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Resul Kurt açıklamasında, asgari ücret zammının ne zaman açıklanacağına ve asgari ücrette yapılacak artışa ilişkin beklentisini de açıkladı!

Asgari Ücret Zammı Ne Kadar?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı dün yapıldı. Toplantı sonrasında asgari ücret zammı ile ilgili yapılacak açıklamalar milyonlarca çalışan tarafından yakından takip edilirken, AK Parti MKYK üyesi Resul Kurt asgari ücret beklentisinin 8.000-8.250 TL olduğunu belirtti.

Asgari Ücret Zammı Ne Zaman Açıklanacak?

Asgari ücret zammının ne zaman açıklanacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. AK Parti MKYK üyesi Resul Kurt, önümüzdeki hafta başında asgari ücret zammının açıklanmasının beklendiğini söyledi.

Türk-İş Zam Teklifini Açıkladı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret için resmi tekliflerinin 9.000 TL olduğunu belirtti.