Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Bugün Başladı! ASHB Personel Alımı Başvuru Ekranı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Bugün Başladı! ASHB Personel Alımı Başvuru Ekranı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, geçtiğimiz günlerde personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlığın 2431 personel alımı yapacağının açıklanmasının ardından, alım ile ilgili araştırmalar da hız kazandı....

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, geçtiğimiz günlerde personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlığın 2431 personel alımı yapacağının açıklanmasının ardından, alım ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın personel alımının başvurularının ne zaman başlayacağı ve başvuru ekranı merak ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Tarihi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın personel alımı için başvurular 28 Nisan'da başladı ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Alım ile ilgili açıklama yapan Bakan Derya Yanık "Çeşitli meslek gruplarında görevlendirilmek üzere 2431 personeli büyük ailemize katıyoruz. Adaylar KPSS puan üstünlüğü esasına göre, mülakatsız bir şekilde tercih ettiği pozisyonlara yerleştirilecek. Başvuru tarih aralığı 28 Nisan-08 Mayıs 2023. Hayırlı olsun" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Kadro Dağılımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, diğer sağlık personeli, öğretmen ile yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli kadrolarında istihdam yapacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Ekranı

Farklı kadrolardaki 2431 personel alımı için 8 Mayıs'a kadar başvurular sürecek. Personel alımına, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapılabilir.