Açıklandı! 18.888 TL Promosyon Verilecek

Açıklandı! 18.888 TL Promosyon Verilecek
Maaş promosyonlarının ne kadar olacağı ve promosyonların hangi tarihlerde hesaplara yatacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bankalar ve kurumlar çalışanlara verilecek promosyonlara ilişkin görüşmeler gerçekleştirirken,...

Maaş promosyonlarının ne kadar olacağı ve promosyonların hangi tarihlerde hesaplara yatacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bankalar ve kurumlar çalışanlara verilecek promosyonlara ilişkin görüşmeler gerçekleştirirken, farklı kurumların güncel açıklamalarını da yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, maaş promosyonlarına dair yeni duyurular da yayınlanıyor.

18 Bin 888 TL Promosyon

Elazığ Defterdarlığı personellerinin maaş promosyonu belli oldu. 18.888 TL'lik promosyona ilişkin yayınlanan duyuruda ”Komisyonumuzca alınan promosyon ihalesinin iptal kararı sonucunda, Bakanlığımız ile Vakıfbank arasında imzalanan maaş promosyon protokolüne, kurumumuzun da dâhil olunması yönünde görüşmeler başlatılmış ve bu görüşmeler olumlu sonuçlanarak Vakıfbank ile protokol sözleşmesi imzalanmıştır. 15.06.2023 – 14.04.2026 tarihlerini kapsayan (34 ay) protokol kapsamında, personel başına 18.888,89 TL ödeme yapılacaktır. Yapılan protokolün hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.

Promosyon Açıklanıyor

18.888 TL'lik promosyon ödemesinin açıklanmasının ardından, güncel promosyon ödemeleri de merak konusu oldu. Kurumların resmi internet sitelerinden promosyon ödemelerine erişilebilir.