Acele Edin! Tecrübesiz Personel Alımı Yapılıyor! Büyükşehir Belediyesi Duyurdu

Acele Edin! Tecrübesiz Personel Alımı Yapılıyor! Büyükşehir Belediyesi Duyurdu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, güncel personel alımı yapıyor. “İBB-Tech Gelecek” personel alımı ilanında tecrübe şartı aranmıyor. Peki “İBB-Tech Gelecek” personel alımı için gerekli şartlar neler? İşte detaylar...İBB-Tech...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, güncel personel alımı yapıyor. “İBB-Tech Gelecek” personel alımı ilanında tecrübe şartı aranmıyor. Peki “İBB-Tech Gelecek” personel alımı için gerekli şartlar neler? İşte detaylar...

İBB-Tech Gelecek Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuracak adayların İktisadi İdari Bilimler veya Mühendislik Fakültelerinden mezun olması gerekmektedir. Tercihen de Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Ekonometri ve İstatistik mezunları aranıyor.

Diğer ilanların aksine başvuru yapacak adaylardan en fazla 2 sene iş deneyimi, takım çalışmasına yatkınlık, öğrenmeye ve gelişmeye açıklık, yüksek motivasyon, sorumluk bilinci, tercihen İngilizce biliyor olması ve İstanbul'da yaşayan gençler olması şartlarını sağlaması isteniyor.

Gerekli şartları sağlayan adaylar, İBB personel alımına başvurabilir.

İBB tarafından yayımlanan ilanın başvuruları online olarak yapılıyor. 'İBB-Tech Gelecek' personel alımı için son başvuru tarihi 30 Ekim 2022 olarak belirlendi.

Başvuru İçin Tıklayınız.