69 yaş altında banka kartı olanlara müjde! Bedava verilecek

69 yaş altında banka kartı olanlara müjde! Bedava verilecek
Bankalar müşterilerinin mutlu olması için birçok farklı kampanyaya imza atıyor. Kimi bankalar müşterilerine kredi çekerken kolaylıklar tanırken bazı bankalarda farklı şirketlerle anlaşmalar yaparak müşterilerine hediye kazanma...

Bankalar müşterilerinin mutlu olması için birçok farklı kampanyaya imza atıyor. Kimi bankalar müşterilerine kredi çekerken kolaylıklar tanırken bazı bankalarda farklı şirketlerle anlaşmalar yaparak müşterilerine hediye kazanma şansı ve ayrıcalıklar tanıyorlar. İşte müşteri memnuniyetine önem veren bankalardan biri olan Akbank yılların mobil operatör markası olan Vodafone ile bir iş birliğine gitme kararı almış.

Kampanyaya göre Vodafone müşterileri Akbank mobil üzerinden Akbank müşterisi olurlarsa aylık internet paketleri kazanabilecekler. Paketlere baktığımızda verilen veri miktarlarının oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. İlk kez Akbank müşteri olan kimseler 30 GB kadar veri paketi alabiliyorlar. Tam da bu noktada farklı bankaların farklı kampanya şartlarını devreye soktukları biliniyor. Tam da bu noktada özellikle Akbank bu tarz kampanyalar gündeme geldiği zaman ön plana çıkıyor!

Katılma Şartları Nelerdir?

Akbank ve Vodafone iş birliği ile yapılan kampanya dahilinde veri paketlerini almak için Akbank mobil üzerinden işlemlerinizi yapmanız şarttır. Eğer mobil bankacılık harici noktalardan bu işlemi yaparsanız veri paketi kampanyasına başvuramazsınız. Akbank mobilden müşteri olmak içinde tek yapmanız gereken Akbank’ın telefon uygulamasını indirip daha sonra müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak sırayla gelen adımları takip etmektir. Adımları tamamladıktan sonra veri paketinizi almak için karşınıza bir kod çıkacak bu kodu kullanarak Vodafone üzerinden veri paketinizi alabilirsiniz. Kampanya ile aldığınız paketi kullanmak içinse 3 ay süreniz bulunmaktadır.

Detaylar Belli Oldu

Akbank veri paketi kampanyasının şartlarına baktığımızda bu kampanyaya katılım tek seferliktir. Yani ancak bir kere bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Yine sadece Vodafone faturalı hat sahipleri sadece bu kampanyadan yararlanabilir. Farklı bir operatör kullanıyorsanız bu kampanyadan yararlanamazsınız.

Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra her ay 10 Gb veri paketi kişilerin cep telefonuna yüklenecektir. Her ay katılım sağladığınız gün yükleme yapılacaktır. Eğer 3 ay içinde telefonunuzu taşırsanız yada hattınız kısıtlı hale gelirse paketiniz iptal olacaktır. Kampanyaya katılım için yaş sınırı da bulunmaktadır. 70 üstünde ki kişiler bu kampanyaya başvuramazlar.