6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Veriliyor! Halkbank 300 Bin TL Limitli Kredi Paketi

6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Veriliyor! Halkbank 300 Bin TL Limitli Kredi Paketi
Kendi işini kurmak ve işini büyütmek isteyen kişiler için çeşitli kredi paketleri duyuran Halkbank, kredi paketlerinin detaylarına dair resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detaylarına...

Kendi işini kurmak ve işini büyütmek isteyen kişiler için çeşitli kredi paketleri duyuran Halkbank, kredi paketlerinin detaylarına dair resmi internet sitesi üzerinden bilgi veriyor. Bu kapsamda, girişimci kredilerinin detaylarına dair araştırmalar devam ediyor. Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte, Kadın Girişimci Kredisi'nin kimlere verileceği ve kredinin ayrıntıları netlik kazandı.

Kadın Girişimci Kredisi

Halkbank'ın açıklamasına göre, Kadın Girişimci Kredisi ile 6 ay ana para geri ödemesiz olmak üzere 36 ay vadeli kredi veriliyor.

Kadın Girişimci Kredisi Limiti

Kadın Girişimci Kredisi çerçevesinde, işini kurmuş olan kadın girişimciler için azami 300.000 TL, yeni iş kuran kadın girişimciler (6 aydan kısa süredir faaliyette bulunan) için azami 200.000 TL kredi veriliyor.

Kadın Girişimci Kredisi Kimlere Verilir?

Kadın Girişimci Kredisi kapsamında, bir iş fikrine dayalı olarak ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş olan Kadın Girişimcilerin finansmana erişimlerinin kolaylaştırılması, cesaretlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla kredi sağlanıyor.