6 Ay Geri Ödeme Yok! 60 Ay Vadeli 500.000 TL Kredi Kampanyası

6 Ay Geri Ödeme Yok! 60 Ay Vadeli 500.000 TL Kredi Kampanyası
Güncel kredi kampanyaları ile ilgili temmuz ayında da araştırmalar devam ederken, banakalar da resmi internet siteleri üzerinden bilgi veriyorlar.

Temmuz ayında da bankaların farklı kredi paketlerine dair araştırmalar devam ediyor. Kredi tutarına, kredi vadesine ve bankadan bankaya faiz oranları değişkenlik gösterirken, destek kredilerinin detayları merak ediliyor. Bu çerçevede, Halkbank da girişimcilere destek olmak, kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişilere finansman sağlamak için çeşitli krediler hayata geçirdi. Söz konusu krediler ile ilgili temmuz ayında da araştırmalar hız kesmeden sürüyor.

Halkbank Girişimci Kredileri

Halkbank’ın yaptığı açıklamaya göre, Tekno Girişimci Destek Kredisi ile sektörde faaliyet gösteren firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, kira ödemesi başta olmak üzere işletme giderlerinin, ofis malzemesi/ekipman, yazılım/donanım ve program alımlarının finansmanını karşılamalarına destek olunacak.

2023/06/06/100-turk-lirasi.jpg

Tekno Girişimci Destek Kredisi

Tekno Girişimci Kredisi’nin hangi amaçla hayata geçirildiğini yanı sıra, kredinin kimlere verileceği de merak ediliyor. Tekno Girişimci Kredisi’ni alabilmek için şartlar şöyle:

Bilişim ve Yazılım sektöründe faaliyet gösteren veya bu sektörde faaliyet göstermek üzere kurulan firmalar,
TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe/destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler veya
Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde (Teknokent/Teknopark vb.) faaliyet gösteren girişimciler.

Halkbank Girişimci Kredisi Detayları

Yazılım, donanım geliştirme, mobil teknolojileri ve uygulamalarının geliştirilmesi gibi özellikle teknolojik ürün/uygulama fikirlerini faaliyete geçirmek isteyen girişimciler için duyurulan Tekno Girişimci Destek Kredisi için 500 bin TL limit belirlendi. Halkbank’ın yayınladığı bilgilendirme metnine göre, taksitli işletme kredisi şeklinde azami 6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilecek. Söz konusu Tekno Girişimci Destek Kredisi’ne ve toplumun farklı kesimlerinde yer alan girişimcilere destek olmak için hayata geçirilen diğer kredilere erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteten kişiler, Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.