300 Bin TL Limitli Kredi Veriliyor! 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Halkbank Kredi

300 Bin TL Limitli Kredi Veriliyor! 6 Ay Geri Ödemesiz 36 Ay Vadeli Halkbank Kredi
Kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen girişimcilere finansman desteği sağlayan Halkbank, girişimci kredilerini de önceki süreçte duyurdu. Söz konusu krediler çerçevesinde girişimcilere finansman desteği sunulurken, detaylar da...

Kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen girişimcilere finansman desteği sağlayan Halkbank, girişimci kredilerini de önceki süreçte duyurdu. Söz konusu krediler çerçevesinde girişimcilere finansman desteği sunulurken, detaylar da merak ediliyor. Bu kapsamda, KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi'nin kimlere verileceği, kredinin limiti ve vade süresi araştırılıyor.

KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi

KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi'ne dair bilgi veren Halkbank, Girişimci Firmalara ve Kadın Kooperatiflerine finansman desteği verileceğini belirtti. Girişimci firmaların ve kadın kooperatiflerin detayları şöyle:

Girişimci Firmalar: KOSGEB desteği ile işini kurmuş ve “İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosu”nda yer alan sektörlerde faaliyet gösteren girişimciler kastedilmektedir.

Kadın Kooperatifleri: Asgari 7 gerçek kişi ve/veya kamu veya özel hukuk tüzel kişi ortak ile kurulan, ortaklarının en az %50’si kadın olan, Ticaret Sicile tescil edilerek tüzel kişilik kazanan, kuruluş, işleyiş ve denetim işlemlerine ait hizmetleri T.C. Ticaret Bakanlığı’nca gerçekleştirilen ve “İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosu”nda yer alan sektörlerde faaliyet gösteren kooperatifler.

KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi Limiti

6 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 36 ay vade uygulanabile kredi için 300 bin TL limit belirlendi. KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi'ne ve Halkbank'ın güncel kampanyalarına dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.