2023 Ramazan Pidesi Ne Kadar? Ramazan Pidesi Fiyatı Merak Ediliyor!

2023 Ramazan Pidesi Ne Kadar? Ramazan Pidesi Fiyatı Merak Ediliyor!
Ramazan Ayı'na artık sayılı günler kaldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan için geri sayım sürerken, Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi ile ilgili de araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Ramazan pidesinin fiyatı ve Ramazan...

Ramazan Ayı'na artık sayılı günler kaldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan için geri sayım sürerken, Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi ile ilgili de araştırmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Ramazan pidesinin fiyatı ve Ramazan pidesine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Ramazan Pidesi Fiyatı

Ramazan pidesi fiyatları ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun önümüzdeki günlerde pide fiyatlarına dair bilgilendirmede bulunması bekleniyor.

2023 Ramazan Pidesi Ne Kadar?

Ramazan pidesi geçen yıl 6 TL'den satılıyordu. Bu sene bu fiyatta artış yaşanması bekleniyor. Pidenin gramajı illere göre değişiklik gösterdiği için il bazında fiyatlar da farklılık oluşturabilir

Ekmemeğe Zam Yapılacak Mı?

Ramazan pidesinin yanı sıra emek fiyatlarında değişiklik olup olmayacağı da merak ediliyor. Ekmek fiyatlarında zam yapılması beklenmezken, Ramazan pidesinin fiyatları da birkaç gün içinde netlik kazanacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun açıklamasının ardından, Ramazan pidesinin fiyatı belli olacak.