15000 TL Promosyon Ödemesi Veriliyor! Büyük Promosyon Müjdesi Duyuruldu

15000 TL Promosyon Ödemesi Veriliyor! Büyük Promosyon Müjdesi Duyuruldu
Ağustos ayında da maaş promosyonlarına ilişkin güncel gelişmeler, birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Ağustos ayının ilk günü itibariyle emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili araştırmalar başlarken, temmuz ayında açıklanan maaş promosyonları da merak ediliyor. Bu çerçevede, çalışanlara sağlanacak olan promosyon ödemeleri için bankalar ile kurumlar arasında anlaşma sağlandıkça kamuoyuna Bilig verilirken, temmuz ayında da maaş promosyonları ile ilgili yeni duyurular geldi.

Promosyon 15 Bin TL Oldu

Temmuz ayının son günlerinde maaş promosyonu ile ilgili açıklamada bulunan Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 bin TL promosyon verileceğini duyurdu. Söz konusu promosyona dair Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ‘’İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen banka promosyon çalışması tamamlanarak sonuçlandı. Buna göre Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile 3 yıllığına 15.000 TL sözleşme imzalandı. Haziran aynından bu tarafa yaptığımız 3. ihale sonucunda en uygun teklifi veren Kulu Yapı ve Kredi Bankası ile üç yıllığına promosyon anlaşmasına varılmıştır. Buna istinaden ağustos 15 -20 arasında kişi başı 15.000 TL promosyon ödemesi banka tarafından gerçekleştirilecektir. Promosyon ödemesinden yararlanan personelin tayini çıktığı takdirde geri ödeme istenmeyecek olup, yeni gelen personele de kalan aylar mukabilinde promosyon ödemesi yapılacaktır. Kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti alınmayacak olup, hafta içi 9:00-16:00 saatleri arasında eft ve havale işletim ücreti de alınmayacaktır. Bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı ihale komisyonu üyesi arkadaşlarımıza, teklif veren bankalara, en uygun teklifi veren Yapı ve Kredi Bankasına teşekkür eder, öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz’’ denildi.

Ağustos Ayı Promosyon Anlaşmarı

15.000 TL promosyon ödemesi ile ilgili Kulu Milli Eğitim Müdürlüğü temmuz ayının son günlerinde açıklamalarda bulunurken, farklı kurumlarda da promosyon görüşmeleri devam ediyor. Ağustos ayında yapılacak olan maaş promosyonu görüşmelerinde anlaşmaya varılması ve imzaların atılması durumunda, promosyon ödemeleri ile ilgili yeni duyurular yayınlanabilir.