12 Bin TL Ek Ödeme Hesabınıza Yatacak! 16 Milyon Emekliye Büyük Müjde

12 Bin TL Ek Ödeme Hesabınıza Yatacak! 16 Milyon Emekliye Büyük Müjde
Emekli vatandaşlara yönelik verilen büyük müjde sonrası emekliler heyecanlı bekleyişi sürdürüyor.

Memur, Bağ-Kur ve SSK emeklileri olarak 16 milyon vatandaşın gözü kulağı da ara zamma çevrildi. Ara zam için onay bekleniyor. Bankalar ise ara zam için harekete geçti ve ek ödemeleriyle vatandaşa destek olmanın planlarını yapıyor.

Emekliler başta olmak üzere Ağustos ayı sonuna kadar hangi kampanyaların ve ek ödemelerin verileceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

İş Bankası Ek Ödeme Yapacak

Emekliler bankadan bankaya gezerek hangi bankanın daha yüksek ek ödeme yapacağını araştırırken İş Bankası'ndan 12.000 TL'ye kadar Ağustos'a özel kampanya duyurdu. Emekli vatandaşlara ek ödeme duyurusu yapan İş Bankası promosyon koşullarını ve şartları açıkladı. Peki emekli vatandaşlar ne kadar promosyon alacak? İşte detaylar...

İş Bankası tarafından emekli müşterilere ek ödeme yapılacağı kaydedildi. Emekli vatandaşlar 7500 TL ve üstü maaş almaları durumunda Ağustos'un sonuna dek 12.000 TL'lik ek ödemeden faydalanacaklar. İş Bankası ödemenin müşterilerine yapılacağını açıkladı. 16 milyon emekliye kapsayan bu fırsattan yararlanmak için IBAN numaranız üzerinden ek ödeme alabilirsiniz.

Emekli vatandaşlara yönelik promosyon kampanyası açıklandı. Ağustos ayı sonuna dek geçerli 12.000 TL ek ödeme yapılacak. İş Bankası tarafından 3 yıllık taahhüt oluşturan müşterilere 12.000 TL ödeme sağlanacak. Promosyon miktarları eylül ayında yeniden belirtilecek ve ağustos ayı fırsatından yararlanmak isteyenler hemen bankaya maaşlarını taşıyacaklar.