100 Bin TL Borcunuz Siliniyor! Akbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor

100 Bin TL Borcunuz Siliniyor! Akbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor
Türkiye genelinde hemen her vatandaşın borcu vardır. Borcu olan vatandaşlar borçlarını ödemekte zorlandıklarından dolayı kendilerine çıkar yol aramaktadırlar. Çıkar yollardan biri de diğer bankalar tarafından verilen krediler...

Türkiye genelinde hemen her vatandaşın borcu vardır. Borcu olan vatandaşlar borçlarını ödemekte zorlandıklarından dolayı kendilerine çıkar yol aramaktadırlar. Çıkar yollardan biri de diğer bankalar tarafından verilen krediler olmaktadır. Özellikle son zamanlarda borç kapatma kredisi veren bankalar önem arz etmeye başladı. Borç kapatma kredisi veren bir banka da Akbank oldu.

Akbank tarafından vatandaşlara destek verilmeye devam ediliyor. Akbank Borç Kapatma Kredisi ile ön plana çıkmaya başladı. Her vatandaş için verilen borç kapatma kredisi sayesinde siz de borçlarınız parça parça iken tek yerde toplayabileceksiniz. Hemen her vatandaşı kapsayan bu kampanyadan maaş alan kişiler kolaylıkla faydalanabilmektedir. Vatandaşlar borç kapatma kredisi başvurusu için gereken evrakları tamamladıktan sonra şubeye bile gitmeye gerek kalmadan online başvuru yapabilir.

Akbank Borç Kapatma Kredisi İle Borçlar Siliniyor

Akbank tarafından verilen borç kapatma kredisi sayesinde sizin de borçlarınız siliyor. Borç kapatma kredisi faiz oranı diğer bankalara göre düşük olmakla beraber 50 bin TL’ye kadar çektiğiniz kredi için 36 ay, 50 bin TL ile 100 bin TL arasında alacağınız kredi için 24 ay vade imkanı sizlere sunulmaktadır. Sadece ihtiyaç kredilerinizi ödeyeceğiniz borç kapatma kredisini kredi kartı borçlarınızı kapatmak için kullanmanıza izin verilmemektedir. Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden borç kapatma kredisi ile ilgili açıklama yapıldı. Akbank tarafından yapılan açıklamada:

Borç Transferi Kredisi ile tüm ihtiyaç kredileriniz tek çatı altında!

Borç Transferi Kredisi ile tüm bankalardaki ihtiyaç kredilerinizi tek çatı altında toplayabilir; cazip faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçeneğiyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz.

Avantajlı koşullarla sunduğumuz Borç Transferi Kredisi’ne Akbank Mobil, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimiz ya da size en yakın şubemizden kolayca başvurabilirsiniz.

Kredi Koşulları

Faiz oranları; kredi tutarı, kredi vadesi, kredi skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebilmektedir.

Kredi faiz oranı, kullanıldığı kanala (şubelerimiz, Akbank Mobil, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimiz) göre farklılık gösterebilmektedir.

3 ay erteleme fırsatıyla sunduğumuz Borç Transferi Kredisi’ne Akbank Mobil, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimiz ve tüm şubelerimizden başvurabilirsiniz.

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay olduğunu belirtmek isteriz. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

Kredi tahsis ücretinin, kredi tutarının binde 5’i kadar olduğunu, bu tutar üzerinden ayrıca %10 oranında BSMV alınacağını bildirmek isteriz.

Bankamızın uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli gördüğünde ek bilgi ve belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız.

Şubemizden kredi kullanırsanız talep ettiğimiz belgeler:

- Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi

- Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge

- Gelir belgesi - maaş bordrosu (Maaşını bankamızdan alan Akbanklıların bu belgeyi sunmasına gerek yoktur.)

- Özel sektör çalışanları için SGK Hizmet Döküm Belgesi* (Maaşını bankamızdan alan Akbanklıların bu belgeyi sunmasına gerek yoktur.)

* e-Devlet şifresi/Mobil imza/Elektronik imza/T.C. kimlik kartı uygulamasıyla alınan SGK Hizmet Dökümü veya işverenden alınan SGK Prim Ödeme Belgesi

Yalnızca T.C. vatandaşı olan, Akbank Direkt kullanan ve bankamızdaki bilgi ve belgelerinde eksiklik bulunmayan Akbanklılar, Akbank Mobil ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimizden belgesiz ve imzasız Borç Transferi Kredisi kullanabilir.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.