1 gram altını dahi olan dikkat etsin altın fiyatları tökezleyecek! Kesin tarih verildi!

1 gram altını dahi olan dikkat etsin altın fiyatları tökezleyecek! Kesin tarih verildi!
Geçtiğimiz haftalarda düşüşüyle küresel piyasalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran altın fiyatları şimdilerde yükseliş trendine geçti. Milyonlar ise fiyatların ne olacağı konusunda araştırmalarını artırdı. İslam...

Geçtiğimiz haftalarda düşüşüyle küresel piyasalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran altın fiyatları şimdilerde yükseliş trendine geçti. Milyonlar ise fiyatların ne olacağı konusunda araştırmalarını artırdı. İslam Memiş ve Tunç Satıroğlu'ndan konu hakkında önemli açıklamalar geldi.

Altın fiyatları tökezleyecek uyarısı! 1 gram altını dahi olan dikkat etsin. Kesin tarih verildi. Son dönemin en popüler yatırım araçlarından birisi olan altın fiyatları düşüş ve yükseliş trendleriyle çok konuşulmaya devam ediyor. Hal böyle olunca uzman isimlerden konu hakkında peş peşe açıklamalar geliyor. Uzman isimler olan Tunç Şatıroğlu ve İslam Memiş'ten fiyatların seyri hakkında önemli açıklamalar geldi.

YÜKSELİŞ VE DÜŞÜŞ UYARISI

Ekonomist Tunç Şatıroğlu altın fiyatlarıyla ilgili yorumlarını paylaştı. Fiyatların gelecek günlerde %35 oranında artacağını da sözlerine ekledi.

ÇEYREK ALTINDA 2.000 TL BEKLENTİSİ...

Piyasalarda yaşanan bu gelişmelerin ardından çeyrek altının 2.000 TL olacağına dair beklenti oluşmaya başladı.

"KAZANÇLI ÇIKACAKLAR"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş fiyatlar hakkında "Altın yatırımı yapıp bekleyenler sonucunda kazançlı çıkarlar. Altın fiyatları sene sonuna doğru yükseliş trendine girecektir." dedi.

"YÜZDE 30-40 SEVİYELERİ..."

Memiş sözlerine "Bugün 1.000 TL sınırına dayanan gram altın sene sonucunda 1.300 TL- 1.400 TL seviyelerini görecektir. Yüzde 30-40 seviyelerinde bir kazançtan bahsediyorum." şeklinde devam etti.