KİSEV Heyeti'nden Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık'a Ziyaret

KİSEV Heyeti'nden Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık'a Ziyaret
Edirne Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) Mütevelli Heyeti üyeleri tarafından Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ziyaret edildi.Vakıf tarafından yapılan açıklamada, KİSEV Mütevelli Heyeti Üyesi, Keşan Belediye...

Edirne Keşan İyilik Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) Mütevelli Heyeti üyeleri tarafından Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ziyaret edildi.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, KİSEV Mütevelli Heyeti Üyesi, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, KİSEV ve Türk Kızılay'ın 2023 yılında da ortalık içinde çalışacağını dile getirdi.

Tüm Vatandaşlara Teşekkür Edildi

İhtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya, yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini belirten Helvacıoğlu, "Türk Kızılay'ın desteklerinin devamını diliyoruz. Kızılay'a 2022'de ülkemize ve Keşan'ımıza yaptığı destekler, başkanlarımıza da misafirperverlikleri nedeniyle tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kınık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek KİSEV ve Türk Kızılay'ın iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceğini aktardı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Türk Kızılay Bakım Genel Müdürü Ramazan Serkan Özcan, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz ve Türk Kızılay Gayrimenkul Genel Müdürü Tevfik Türel de bulundu.