Keşan'daki Sosyal Paylaşım Mağazası Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor

Keşan'daki Sosyal Paylaşım Mağazası Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Afetzede aileler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Afetzede aileler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yapıldığını kaydeden Helvacıoğlu, hayırseverlere destek çağrısı yaptı.

Yardım yapan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Helvacıoğlu, "Sosyal Paylaşım Mağazamız vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızca bağışlanan kullanılabilir durumdaki kıyafet, gıda ve hijyen malzemesi desteği, bebek bezi ve bebek maması gibi ürünleri Sosyal Paylaşım Mağazamızdan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza destek vermeye davet ediyorum." şeklinde konuştu.