Keşan'da Vatandaşlara İftar Yemeği Verildi

Keşan'da Vatandaşlara İftar Yemeği Verildi
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Aşağı Zaferiye Mahallesi'ndeki iftarda vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı.Açıklamada ifadeleri bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ramazan ayının toplumsal...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Aşağı Zaferiye Mahallesi'ndeki iftarda vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı.

Açıklamada ifadeleri bulunan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ramazan ayının toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Geleneksel hale getirilen iftar programlarının devam ettiğini belirten Helvacıoğlu, "Bu ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açmaya devam ediyoruz. Mübarek ramazan ayında kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımızın ilgisi her zaman olduğu gibi büyük oluyor. Bu da büyük mutluluk veriyor. Ramazan bolluk, bereket ve paylaşmaktır. Amacımız bolluğu, bereketi ve paylaşmayı hep birlikte yaşamak. Tüm hemşehrilerimizi iftar sofralarımıza davet ediyoruz." dedi.

İftar programına Kaymakam Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılım gösterdi.