Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İçin Toplanıldı

Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İçin Toplanıldı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO) yapılan toplantıda,...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KTSO) yapılan toplantıda, kurulum süreci devam eden OSB'ye dair yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, KTSO Başkanı İsmail Şapçı da katılım gösterdi.

Vali Kırbıyık, ilçelerde kurulacak OSB'lerin sadece ilçe ekonomisi için değil bölge ekonomisi için de büyük önem taşıdığını ifade etti.

OSB'lerin bölgeye sağlayacağı ekonomik girdiler ve beraberinde getireceği istihdam katkısının yadsınamayacağını söyleyen Vali Kırbıyık, "Bu süreçleri takip ederken bir yandan hızlı şekilde süreçlerin tamamlanmasına diğer yandan da yapılacak çalışmaların bölgeye uyumlu şekilde yürütülmesine dikkat etmek durumundayız. Bu sebeple her çalışmayı hayata geçirirken ortak akılla değerlendirmelerde bulunmaya gayret ediyoruz." ifadelerine yer verdi.