Yüksek gelen elektrik faturalarına itiraz

Yüksek gelen elektrik faturalarına itiraz
Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar, Esentepe mevkisindeki Trepaş Müşteri Hizmetleri Merkezi'ne giderek itiraz başvurusunda bulundu. İtiraz için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.Koronavirüs sebebiyle elektrik faturaları,...

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar, Esentepe mevkisindeki Trepaş Müşteri Hizmetleri Merkezi'ne giderek itiraz başvurusunda bulundu. İtiraz için gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Koronavirüs sebebiyle elektrik faturaları, sayaç okuması yapılmadan önceki yılların ortalamaları alınarak kesilmişti. Pandemi süresince her ay gelen elektrik faturalarını ödeyen vatandaşlar, bu ay sayaç okuması yapılarak kesilen faturaları görünce şok oldu. Pandemiden önce ve pandemi esnasında ödedikleri tutarın üç beş katı fatura kesilen vatandaşlar, yüksek faturalara itiraz etmek için Trepaş Müşteri Hizmetleri Merkezi'ne giderek itiraz başvurusunda bulundu.

İtiraz başvurusunda bulunacak vatandaşlardan bazıları, daha önce 100 lira civarında olan faturanın bu ay 500 lira geldiğini, ortalama 300 lira olan faturanın bu ay 900 lira geldiğini belirterek varsa yanlışlığın düzeltilmesini istediler.