Vali Kırbıyık ve Başkan Gürkan Yeni Eğitim Öğretim Döneminin Açılışına Katıldı

Vali Kırbıyık ve Başkan Gürkan Yeni Eğitim Öğretim Döneminin Açılışına Katıldı
Yeni eğitim öğretim döneminin ilk zili bugün çaldı. Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte, bugün itibariyle milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Edirne'de de İlköğretim...

Yeni eğitim öğretim döneminin ilk zili bugün çaldı. Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte, bugün itibariyle milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Edirne'de de İlköğretim Haftası için programlar düzenlendi.

Vali ve Belediye Başkanı Katıldı

Her yıl, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi gerçekleştirilen İlköğretim Haftası etkinlikleri, bu yıl da düzenlendi. Edirne'de gerçekleşen etkinliklere, Vali Kürşat Kırbıyık ve Belediye Başkanı Recep Gürkan Katıldı. Ticaret Borsası İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası açılışında, halk oyunları gösterisi de yer aldı. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Gürkan, ''Edirne Valimiz H. Kürşat Kırbıyık ile birlikte Ticaret Borsası İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası açılış programına katıldık. Yepyeni umutlarla, yepyeni heyecanlarla 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başladı. Tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.