Vali Kırbıyık Bakan Yardımcısı Yılmaz'ı Konuk Etti

Vali Kırbıyık Bakan Yardımcısı Yılmaz'ı Konuk Etti
Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, çeşitli ziyaretler için Edirne'ye gelen Yılmaz, Valilik makamında Kırbıyık ile görüştü.Görüşmede, Edirne'deki eğitim yatırımları, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarıyla...

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, çeşitli ziyaretler için Edirne'ye gelen Yılmaz, Valilik makamında Kırbıyık ile görüştü.

Görüşmede, Edirne'deki eğitim yatırımları, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarıyla yapılması planlanan proje ve yatırımlar değerlendirildi.

Açıklamada ifadeleri paylaşılan Vali Kırbıyık, kentin her aşamada eğitime önem veren, kendine has özellikleri ve dinamikleri olan bir il olduğunu ifade etti.

Vali Kırbıyık'tan Açıklama

Edirne'ye ilişkin proje ve çalışmaların hayata geçirilmesinin çok değerli olduğunu kaydeden Vali Kırbıyık, "Biliyorsunuz özellikle Balkan ülkeleri ağırlıklı olmak üzere yurt dışından gelen öğrencilerimizin sayısı da oldukça yüksek. Bu bakımdan da Edirne'de yapılacak olan eğitim yatırımları ile kalite ve nitelik artırımını barından çalışmalar daha da önem kazanıyor. Bakanlığımızın desteği ile sahada çok başarılı işler ortaya konulacağına, çok güzel sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyorum." dedi.

Yılmaz'a ziyaretinde Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı da eşlik etti.