TÜ'de Yarışmada Dereceye Girenlerin Ödülleri Verildi

TÜ'de Yarışmada Dereceye Girenlerin Ödülleri Verildi
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, yarışmada dereceye giren sanatçılara ödülleri, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde törenle verildi.Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Türk heykel sanatına damga...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, yarışmada dereceye giren sanatçılara ödülleri, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde törenle verildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün, Türk heykel sanatına damga vuran ve yaşamı süresinde çok sayıda eser ortaya koyan İlhan Koman'ı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için önemli bir etkinlik yaptıklarını ifade ederek, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Yarışma kapsamında seçilen eserler, çevrim içi sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ödül törenine ETTDER Başkanı Bülent Bacıoğlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Plastik Sanatlar Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Kerem İşcanoğlu, Plastik Sanatlar Topluluğu Akademik Danışmanı ve Yarışma Seçici Kurul Üyesi Doç. Dr. Deniz Gökduman, yarışma seçici kurul üyesi Kutalmış Bayraktar ile akademisyenler ve sanatçılar katıldı.