TÜ Heyeti Bulgaristan'daki Toplantıya Katıldı

TÜ Heyeti Bulgaristan'daki Toplantıya Katıldı
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada Interreg Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-2027 dönemi Strateji Kurulu Toplantısı'nın Haskovo'da düzenlendiği ifade edildi.Bulgaristan Bölgesel Kalkınma...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada Interreg Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2021-2027 dönemi Strateji Kurulu Toplantısı'nın Haskovo'da düzenlendiği ifade edildi.

Bulgaristan Bölgesel Kalkınma ve Bayındırlık Bakanlığı'nca organize edilen toplantıya, Trakya Üniversitesinden Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muharrem Tolga Sakallı ile Proje Koordinasyonu Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Hacı Ali Güleç de katıldı.

Programın Bölgesel Stratejisi altında tespit edilen "Yerel Ekonominin daha rekabetçi olmasına, dijitalleşmeye ve yeşil dönüşüme dayalı sürdürülebilir ve kapsayıcı kalkınma" hedefi kapsamında duyurulacak proje teklif çağrısına ilişkin kurallar ve belgeler tartışılarak, çağrı takvimi belirlendi.