TÜ Hastanesi Bulgaristan ve Balkanlar’a Tanıtıldı

TÜ Hastanesi Bulgaristan ve Balkanlar’a Tanıtıldı
Trakya Üniversitesi (TÜ) Hastanesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun BGNES'e röportaj verdiği, üniversite ve üniversite hastanesi hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldığı ifade...

Trakya Üniversitesi (TÜ) Hastanesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun BGNES'e röportaj verdiği, üniversite ve üniversite hastanesi hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldığı ifade edildi.

Prof. Dr. Tabakoğlu, üniversite hastanelerinin yalnızca Edirne'ye değil, tüm bölgeye hizmet veren uluslararası bir sağlık merkezi olduğunu aktardı.

Alanında uzman kadroları ve güçlü altyapılarıyla her yıl sağlık turizmine önemli bir katkı verdiklerini söyleyen Tabakoğlu, "Hastanemize gelen hastalarımıza tedavi hizmeti sunuyoruz. 2022 yılında Balkanlar’dan gelen 3 bin 573 hasta, hastanemizde tedavi edildi. Bulgaristan’ın önde gelen haber ajanslarından BGNES’in Trakya Üniversitesine gösterdiği bu ilgiyi aynı zamanda hastanemizin sağlık hizmetinde sunduğu başarılı hizmetlerin bir sonucu olarak değerlendiriyoruz. Trakya Üniversitesi uzman kadrosu, teknolojik donanımı ve sağlık alanındaki yenilikçi yaklaşımı ile Balkanlar’ın sağlık merkezi olmaya devam edecek. Kapılarımız, Bulgaristan ve Balkanlar’dan gelecek tüm hastalarımıza sonuna kadar açık." dedi.