Trakya'daki Silindir Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

Trakya'daki Silindir Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, Edirne ve Kırklareli KOM Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda...

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinesinde, Edirne ve Kırklareli KOM Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şahıslardan Ö.Ç.Y., K.K. ve O.K. çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı, U.K, E.S, E.A, A.A. ve Ö.M'ye ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edirne'de yakalanan S.A ve B.E. ile Kırklareli'nde gözaltına alınan S.Ö. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

50 ilde başlatılan "Silindir Operasyonu" kapsamında organize suç örgütlerine yönelik  başlatılan operasyonlara Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de katılmıştı.