Trakya'da Eş Zamanlı 'Silindir Operasyonu'

Trakya'da Eş Zamanlı 'Silindir Operasyonu'
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.6 Aralık'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına...
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.
6 Aralık'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanırken, 3'ü tutuklandı. 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3 kişi de ifadelerinin ardından salındı.

50 İlde Operasyon 

Edirne emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 6 Aralık'ta tam 50 farklı ilde organize suç örgütüne yönelik bir operasyon başlatmıştı. 'Silindir Operasyonu' olarak isimlendirilen operasyonda, Trakya'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlenmişti.

11 Şüpheli, Tabanca, Tüfek, Fişek ve Daha Fazlası 

11 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda ayrıca 6 ruhsatsız tabanca ve şarjör, 2 tüfek, 2 kurusıkı, 3 şarjör, 1 elektro şok cihazı, 330 fişek, 1 senet, 2 gram esrar ve uyuşturucu aparatı ele geçirildi.