Trakya Üniversitesi'nde Öğrencilere Oryantasyon Düzenlendi

Trakya Üniversitesi'nde Öğrencilere Oryantasyon Düzenlendi
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada okulda açılışı yapılan programda öğrenciler okul hakkında bilgi sahibi oldu.Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, programda yaptığı konuşmada, öğrencileri ve ailelerini...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada okulda açılışı yapılan programda öğrenciler okul hakkında bilgi sahibi oldu.

Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, programda yaptığı konuşmada, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öğrencilerin, alacakları eğitimlerin ardından meslek sahibi bireyler olarak ülkenin dört bir köşesinde hizmeti vereceğini ifade eden Prof. Dr. Atakişi, bu süreçte çok değerli ve donanımlı akademisyenlerle en iyi şekilde yetişmeleri için çalışacaklarını ifade etti.

Yüksekokul bünyesindeki programlar hakkında bölüm başkanlarından bilgiler alan öğrencilere ardından Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Erdem Öngün tarafından Erasmus programı hakkında ayrıntılı bilgiler verilmesiyle oryantasyon programı sona erdi.