Trakya Üniversitesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Trakya Üniversitesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonu'nda "2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı" yapıldı.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre,...

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Eczacılık Fakültesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonu'nda "2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı" yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, fakültenin A ve B blok eğitim binalarında yapılan iyileştirme çalışmaları ile fakültede devam eden işlere ilişkin bilgiler verdi.

Fakültede yürütülen çalışmalar hakkında paylaşımda bulunan Topaloğlu, başlattıkları kalite çalışmalarını, tüm iç paydaşların görüş, düşünce ve önerileri doğrultusunda kararlı bir şekilde sürdüreceklerini ve bunun bir parçası olarak gördükleri akademik kurul toplantılarını her yıl düzenli olarak yapacaklarını belirtti.

Öğretim elemanlarının görüş, katkı, öneri ve değerlendirmeleri ile devam eden toplantı, öğretim elemanlarının sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.