Trakya Üniversitesi Bosna Hersek'te Tanıtıldı

Trakya Üniversitesi Bosna Hersek'te Tanıtıldı
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Rifat Gürgendereli ve beraberindekilerin, Mostar şehrinde çeşitli ziyaretler yaptığı ifade edildi.Kentte...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Rifat Gürgendereli ve beraberindekilerin, Mostar şehrinde çeşitli ziyaretler yaptığı ifade edildi.

Kentte Konjic Lisesi, Ekonomi Lisesi ve İnşaat Lisesi’nde 100’den fazla öğrenciyle buluşan heyet, üniversitenin ve kentin tanıtımını yaptı.

Ziyarette, uluslararası öğrencilere sunulan imkânlar, bölüm ve programlar ile Erasmus öğrenimi ve staj hareketliliği hakkında bilgi sundu.

Heyet sonrasında Mostar Yunus Emre Enstitüsü Koordinatörü Yunus Dilber ile birlikte Başkonsolos Yaşar Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Gürgendereli, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun selamlarını ileterek, Trakya Üniversitesinin Balkanlar’daki faaliyetleri hakkında Ergün'e bilgi verdi.