SP Edirne İl Divanı Toplantısını Yaptı

SP Edirne İl Divanı Toplantısını Yaptı
Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada Atatürk Kültür Merkezindeki divan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile Genel İdare Kurulu Üyesi ve Edirne İl Başkanı Sinan Tekin söz aldı.Açıklamada...

Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada Atatürk Kültür Merkezindeki divan toplantısında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç ile Genel İdare Kurulu Üyesi ve Edirne İl Başkanı Sinan Tekin söz aldı.

Açıklamada ifadeleri bulunan Kılıç, Saadet Partisi olarak suni gündemlere değil, ülkedeki gerçek gündeme odaklandıklarını ifade etti.

Partilerinin dürüst siyaset yaptığını ifade eden Kılıç, "Dürüst siyaset yapmak, ahlakımızın gereğidir. Her daim adaleti ayakta tutmak, inancımızın bize emrettiğidir. Kimden gelirse gelsin zulme karşı çıkmak, kim olursa olsun mazlumun yanında durmak, düsturumuzdur." dedi.

Tekin ise Milli Görüşçüler olarak, 50 seneyi geçkin süredir davalarının bayrağını en güzel şekilde dalgalandırmaya çalıştıklarını her zaman hakkın ve adaletin peşinde olduklarını söyledi.