Siyasi Partiler Edirne'deki Çalışmalarına Devam Ediyor

Siyasi Partiler Edirne'deki Çalışmalarına Devam Ediyor
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve hem esnafın hem de kentin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına gereken çalışmayı yapacaklarını belirtti.AK Parti Edirne Milletvekili...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve hem esnafın hem de kentin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına gereken çalışmayı yapacaklarını belirtti.

AK Parti Edirne Milletvekili ve milletvekili adayı Aksal da, Edirne'nin de yenilik ve hizmetlerden faydalanması için hem Meclis'te hem de bakanlıklarda görüşmelerde bulunarak projeleri hayata geçirdiklerini aktardı.

Milletvekili adayı Tarık Hatipler ise, 14 Mayıs'ta halkın desteğiyle beraber çok rahat şekilde çıkacaklarını ve verilen bütün sözlerin arkasında olduklarını kaydetti.

Milletvekili adayı Erdinç Çekiç ise, Romanlar'a yönelik çok sayıda hizmetin hayata geçtiğini devamlarının da geleceğini söyledi.

Milletvekili adayı Sevda Nur Kurban da, kadınların desteklenmesi, ev hanımlarının geçimlerine katkı sağlaması ve kadın istihdamının arttırılması için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını ve bundan sonra da olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Adaylar Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki esnafı ziyaret etti, daha sonrasında ise Tahtakale ve Çilingirler' deki esnafla buluştu.

Ün ve Akalın, İlçeleri Geziyor

CHP milletvekili adayı Ediz Ün de İpsala'nın Esetçe beldesinde esnaf ve partililerle buluştu.

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet Akalın ise Uzunköprü ve Meriç ilçe merkezleri ve köylerinde vatandaşların taleplerine kulak verdi.