Olin kavşağında altyapı çalışması

Olin kavşağında altyapı çalışması
Koronavirüs tedbirleri kapsamında D-100 karayolunda azalan trafiği fırsat bilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Olin kavşağında altyapı çalışmalarına başladı. Edirne Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları;...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında D-100 karayolunda azalan trafiği fırsat bilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Olin kavşağında altyapı çalışmalarına başladı. Edirne Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları; trafiğin azalmasıyla birlikte Olin kavşağında devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir sokakların boş olduğunu ve bu nedenle de kentin giriş kavşağı olan Olin kavşağında altyapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Kavşağın hem kanalizasyon hattı hem de yağmursuyu hattı için kazılması gerektiğini belirten Gürkan, “Bunu hep trafiğin sakin olduğu bir zamanda yaparız diyorduk. Virüs tedbirlerini fırsat bildik. Pazar sabahı, İstanbul'daki trafik yoğunluğunun azaldığını düşünerek çalışmaya başladık. Gidiş-geliş birer şeride düşürdük, güvenlik önlemlerini de aldık. 1200'lük borularla kanalizasyon hattı çalışmasını bitirdikten sonra yan tarafından 2 metre çapında yağmursuyu hatlarını çekeceğiz. O da bittiğinde, üzerine koyduğumuz özel malzeme sayesinde hiç beklemeden asfaltını da kaplayacağız ve tekrar trafiği normale döndüreceğiz. Bundan sonra artık sorun yaşamayacak.” dedi.