Öğretim Üyesi Dr. Kaşıkçı Malezya'daki Türk Gecesi'ne Katıldı

Öğretim Üyesi Dr. Kaşıkçı Malezya'daki Türk Gecesi'ne Katıldı
Trakya Üniversitesi (TÜ) Öğretim Görevlilerinden Doktor Evrim Kaşıkçı, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenelenen 'Türk Gecesi' isimli etkinliğe katıldı. Aynı zamanda besteci ve yorumcu da olan Dr. Evrim Kaşıkçı, etkinlikteki...

Trakya Üniversitesi (TÜ) Öğretim Görevlilerinden Doktor Evrim Kaşıkçı, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenelenen 'Türk Gecesi' isimli etkinliğe katıldı. Aynı zamanda besteci ve yorumcu da olan Dr. Evrim Kaşıkçı, etkinlikteki konuk sanatçıydı.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ana sponsorluğundaki program, Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçiliği'nin katkılarıyla düzenlendi. Etkinlik ise Perdana Botanik Bahçesi'nde gerçekleştirildi.

Türk Müziğinin Özgün Eserlerini Söyledi

Etkinliğe konuk sanatçı olarak katılan Dr. Evrim Kaşıkçı, gerçekleştirilen bu programda Türk müziğinin özgün eserlerini Malezyalılara söyledi.

Kuala Lumpur Büyükelçisi Emir Salim Yüksel, Royal Lake Club Başkanı Manjeet Singht Dhillon'un da katıldığı etkinlikte, kulüp üyeleri, büyükelçilik personeli ve Malezya'daki Türk vatandaşları da vardı.

Öte yandan Dr. Kaşıkçı, Büyükelçi Yüksel'i makamında ziyaret ederek, Sultan II. Bayezid Külliyesi tabağı, 'Edirne Türküleri' ve 'Adı Kadın Türküler' albümlerini hediye etti.