Öğrenci servisleri denetlendi

Öğrenci servisleri denetlendi
Öğrencilerin okullara güvenle gidebilmesi için servis araçlarına yönelik denetimler arttırıldı. Denetimlerde çalışma ruhsatı, araç şoför tanıtım kartı ve yolcu kapasitesinin uygunluğu gibi noktaların yanı sıra koronavirüs...

Öğrencilerin okullara güvenle gidebilmesi için servis araçlarına yönelik denetimler arttırıldı. Denetimlerde çalışma ruhsatı, araç şoför tanıtım kartı ve yolcu kapasitesinin uygunluğu gibi noktaların yanı sıra koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı da denetlendi.

Edirne Belediyesi Trafik Zabıta Denetleme ekipleri, bazı sınıfların yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Öğrencilerin okula gidip gelirken kullandığı okul servislerinin yıllık çalışma ruhsatları, araç şoför tanıtım kartları, yolcu taşıma kapasitesinin uygunluğu, öğrencilerin emniyet kemeri takıp takmadıkları denetlendi. Bunların yanı sıra, öğrenci servislerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı da denetlendi.

Kurallara uymayan okul servisleri için 5393 sayılı Belediye Kanunu ve Edirne Belediyesi Servis Araçları Yönetmeliğine göre cezai işlem uygulanacağı bildirildi.