İşte Edirne'de aşılanan kişi sayısı

İşte Edirne'de aşılanan kişi sayısı
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de koronavirüs aşılamaları devam ediyor. Türkiye genelinde aşılanan kişi sayısı 2 milyon 280 bini aşarken, Edirne'de ise 18 bin 075 kişi aşılandı.Sağlık Bakanlığı tarafından ülke...

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Edirne'de de koronavirüs aşılamaları devam ediyor. Türkiye genelinde aşılanan kişi sayısı 2 milyon 280 bini aşarken, Edirne'de ise 18 bin 075 kişi aşılandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan koronavirüse karşı aşılama çalışmaları devam ediyor. Sağlık kurumunda çalışanları ile eczane çalışanlarından başlayan aşı çalışmalarında, hazırlanan öncelik sıralamasına göre 75 yaş ve üzerindeki kişilerin aşılanmasıyla devam ediliyor.

Sağlık Bakanlığı, 81 ilde aşılanan kişi sayısını güncel olarak yayınlıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilere göre, Türkiye genelinde aşılanan kişi sayısı 2 milyon 280 bini aştı. Bununla birlikte Edirne'de aşı yapılan kişi sayısı ise, 2 Şubat Salı günü itibarıyla 18 bin 075 oldu. Öte yandan Tekirdağ'da 27 bin 647 kişi ve Kırklareli'nde 13 bin 128 kişi aşı oldu.