İlk Meclis toplantısı 7 Ocak'ta

İlk Meclis toplantısı 7 Ocak'ta
Yeni yılın ilk Belediye Meclisi toplantısı, 7 Ocak 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında toplanacak olan Belediye Meclisi'nde gündem içi 12 madde görüşülecek.Toplantının...

Yeni yılın ilk Belediye Meclisi toplantısı, 7 Ocak 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın başkanlığında toplanacak olan Belediye Meclisi'nde gündem içi 12 madde görüşülecek.

Toplantının gündem maddeleri arasında; daha önce kabul edilen 2021 Yılı Vergi, Resim, Harç ve Ücret Tarifeleriyle belirlenen (M) plaka, (S) plaka, (S) plaka dışında harf grubuyla servis taşımacılığı yapanlar, (T) plaka ve (J) plaka yıllık çalışma izin belge ücretlerinde Covid-19 pandemisi nedeniyle yüzde elli oranında indirim yapılması, yıllık çalışma izin belgelerinin geçerlilik sürelerinin 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatılması ve belge ücretlerini yatırmak için 30 Haziran 2021 tarihine kadar süre verilmesiyle ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün yazısı da yer alıyor.

07 Ocak 2021 Perşembe günü saat 14.00'te Belediye Meclis Salonunda yapılacak Ocak ayı toplantısının gündem maddelerine ulaşmak için buraya tıklayınız.