HDP Eski Milletvekili Semra Güzel Edirne'ye Giderken Yakalandı

HDP Eski Milletvekili Semra Güzel Edirne'ye Giderken Yakalandı
HDP eski milletvekili Semra Güzel'in öldürülen PKK'lı teröristler ile fotoğrafları geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Söz konusu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı....

HDP eski milletvekili Semra Güzel'in öldürülen PKK'lı teröristler ile fotoğrafları geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Söz konusu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Semra Güzel'in dokunulmazlığı kaldırıldı. Bir süredir aranan eski milletvekili Güzel, Edirne'ye gitmeye çalışırken yakalandı.

Tanınmamak İçin İmaj Değiştirdi

HDP eski milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristler ile fotoğrafının çıkması ve dokunulmazlığının kaldırılmasından sonra bir süredir aranıyordu. Bugün MİT ve İstanbul Emniyeti'nin düzenlediği operasyonda yakalanan Semra Güzel, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Semra Güzel'in tanınmamak için saçını boyadığı ve cerrahi maske taktığı öğrenildi.

Süleyman Soylu Sosyal Medyadan Duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Semra Güzel'in Edirne'ye giderken yakalandığını belirterek ''Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti'nin başarılı operasyonu ile yakalandı.'' ifadelerine yer verdi.