Hayırsever Sanayiciler Edirne OSB'ye Cami Yaptırıyor

Hayırsever Sanayiciler Edirne OSB'ye Cami Yaptırıyor
Edirne OSB Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nce yaptırılan caminin temel atma törenine Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Lalapaşa Kaymakamı Ömer Bulut, kurum müdürleri ve sanayiciler katılım...

Edirne OSB Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nce yaptırılan caminin temel atma törenine Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya, Lalapaşa Kaymakamı Ömer Bulut, kurum müdürleri ve sanayiciler katılım gösterdi.

Vali Kırbıyık, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, caminin yaptırılmasına öncülük eden ve desteklerini esirgemeye hayırseverlere teşekkür etti.

İhtiyaca ilişkin çalışmaların önemli olduğuna dikkat çeken Vali Kırbıyık, şu ifadelere yer verdi:

"Burada çalışan ve çeşitli amaçlar için bulunan vatandaşların ibadet edebilecekleri bir alana ihtiyaç vardı. Bu yapılanları Edirne OSB'nin gelişimi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Daha sağlıklı ve sağlam adımlarla ilerlemesi açısından önemli görüyoruz. Temelini atacağımız caminin inşallah en kısa sürede açılışını yapmayı yüce Allah'tan niyaz ediyoruz."

Edirne OSB Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Düzyurt ise cami yapımına destek veren sanayicilere teşekkür etti.

Düzyurt, önümüzdeki senelerde ihtiyaç duyulan kreş, aşevi, oyun parkı gibi sosyal donatılarında Edirne OSB'ye kazandırılacağını belirtti.

Edirne Müftüsü Hasan Başoğlu'nca edilen duanın ardından caminin temeli atıldı.