Görev Yeri Değişen Mülki İdare Amirleri İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Görev Yeri Değişen Mülki İdare Amirleri İçin Veda Yemeği Düzenlendi
Edirne'deki görev süresi sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri için Edirne Valiliği veda yemeği düzenledi. Veda yemeğine katılan Vali H. Kürşat Kırbıyık bugüne kadarki emeklerinden dolayı tüm isimlere teşekkürlerini...

Edirne'deki görev süresi sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri için Edirne Valiliği veda yemeği düzenledi. Veda yemeğine katılan Vali H. Kürşat Kırbıyık bugüne kadarki emeklerinden dolayı tüm isimlere teşekkürlerini iletti. Kendisinin de kamu hizmeti yürüttüğüne dikkat çeken H. Kürşat Kırbıyık, görevi en iyi şekilde yapmak için gayret ettiklerini belirtti. Vali Kürşat Kırbıyık tayinleri gerçekleşen Mülki İdare Amirleri'ne yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Görev Süresi Sona Eren İsimler

Dr. Yusuf Güler Kırıkkale Vali Yardımcılığı, Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan Osmaniye Vali Yardımcılığı, Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Çiftçi Giresun Vali Yardımcılığı, İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör Batman Kozluk Kaymakamı, Meriç Kaymakamı Cafer Kaymakçı Erzincan Tercan Kaymakamı, Havsa Kaymakamı Reşit Özer Özdemir Erzurum Tekmen Kaymakamı ve Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş Batman Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atandı.

Hediyeler Takdim Edildi

Konuşmaların sona ermesiyle birlikte Vali H. Kürşat Kırbıyık ve eşi Dilek Kırbıyık Edirne'deki görev sürelerini tamamlayan Mülki İdare Amirleri'ne ve eşlerine hediye takdim etti.

Görsel kaynak: