ETUS'a zam yolda

ETUS'a zam yolda
Edirne Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda görüşülen konulardan biri de şehir içi toplu ulaşım ve taksimetre ücretlerinde zam talebi oldu.Belediye Meclisinde; Serhad Birlik Etus Minibüs...

Edirne Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda görüşülen konulardan biri de şehir içi toplu ulaşım ve taksimetre ücretlerinde zam talebi oldu.

Belediye Meclisinde; Serhad Birlik Etus Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Motorlu Taşıtlar Kooperatifi, Edirne Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Edirne Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'nın fiyat düzenlemesi talebi görüşüldü.

Akaryakıt ve amortisman giderlerindeki artış sebebiyle şehir içi toplu ulaşım yolcu ücretleri ile taksimetre tarifelerine zam yapılması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Ayrıca 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde uygulanmak üzere servis araçları hizmet ücret tarifelerine zam yapılması talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu gerekli çalışmaları yapacak ve bir sonraki Belediye Meclisi Toplantısında zam talepleri karara bağlanacak.