Erasta'nın akıbetiyle ilgili açıklama geldi

Erasta'nın akıbetiyle ilgili açıklama geldi
Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi olan Erasta AVM'nin kapatılarak yerinde hastane açılacağı iddialarına, AVM sahibi ve işleticisi Eroğlu Holding'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Erasta'nın AVM olarak hizmet vermeye...

Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi olan Erasta AVM'nin kapatılarak yerinde hastane açılacağı iddialarına, AVM sahibi ve işleticisi Eroğlu Holding'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Erasta'nın AVM olarak hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

Erasta Edirne AVM'nin sahibi ve işleticisi Eroğlu Holding, AVM'nin satışa çıkarılarak hastaneye dönüştürüleceğine ilişkin iddialara yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Erasta'nın 125 mağazası ve aylık ortalama 1 milyon ziyaretçisiyle şehrin en yoğun ticaret ve eğlence merkezlerinde biri olduğunun altı çizilen açıklamada, mağaza çalışanları ve AVM görevlileri dahil yaklaşık 1500 kişinin mesai yaptığı, aynı zamanda şehrin en büyük istihdam merkezleri arasında yer aldığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, "Erasta Edirne'nin başarılarını ve şehre kattığı tüm değerleri göz önünde bulundurduğumuzda, AVM'nin satışının söz konusu olamayacağı açıkça ortadadır. Erasta Edirne'nin daha uzun yıllar şehrin en beğenilen ve en çok ziyaret edilen noktalarından biri olması, Edirne ekonomisine katkıda bulunması, kültürel ve sosyal hayata renk katması en büyük hedefimizdir. Grubumuzun tüm çalışmaları bu yönde devam etmektedir." dendi.