Edirne'de Yakalanan 227 Düzensiz Göçmen Sınırdışı Edilecek

Edirne'de Yakalanan 227 Düzensiz Göçmen Sınırdışı Edilecek
Edirne'de farklı tarihlerde kolluk kuvvetlerinin düzenlediği operasyonlarda yakalanan Afganistan uyruklu 227 göçmen sınır dışı edilecek. Göçmenler sınır dışı edilme işlemlerinin yapılması için İstanbul'a gönderildi.Göçmenler...

Edirne'de farklı tarihlerde kolluk kuvvetlerinin düzenlediği operasyonlarda yakalanan Afganistan uyruklu 227 göçmen sınır dışı edilecek. Göçmenler sınır dışı edilme işlemlerinin yapılması için İstanbul'a gönderildi.

Göçmenler Afganistan'a Gönderilecek

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'ndeki işlemlerin ardından 227 Afgan göçmen ülkelerine gönderilmek üzere İstanbul'a doğru yola çıktılar. Göçmenler İstanbul Havalimanı'ndan kalkacak uçak ile Afganistan'a gönderilecekler.

Düzensiz Göçe Karşı Mücadele Sürüyor

Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Edirne'de de güvenlik güçleri düzensiz göçe karşı teyakkuz halinde bulunuyor. Düzensiz göçle mücadele kapsamında geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afganistan Geçici Hükümeti Mülteciler ve Geri Dönüşler Bakan Yardımcısı Muhammed Arsala Kharoti ile görüştü.

Not: Görseller temsilidir.