Edirne'de Halk Oyunları Müsabakaları Yapıldı

Edirne'de Halk Oyunları Müsabakaları Yapıldı
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mimar Sinan Spor Salonu'nda Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda hünerlerini sergileyen halk oyunları ekipleri oyunları ile...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mimar Sinan Spor Salonu'nda Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında gerçekleştirilen müsabakalarda hünerlerini sergileyen halk oyunları ekipleri oyunları ile izleyenlerin beğenisini kazandığı ifade edildi.

Minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 3 kategoride toplam 144 sporcunun katıldığı yarışmalarda dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları verildi.

Yarışmada, Halk Oyunları Gençler Düzenlemeli'de 1. Edirne Lisesi, Halk Oyunları Gençler Düzenlemesiz'de 1. Emel-Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2. Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ve 3  Edirne Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

Halk Oyunları Yıldızlar Düzenlemesiz'de 1. Atatürk Ortaokulu, Halk Oyunları Minikler Düzenlemeli'de 1. Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu, Halk Oyunları Minikler Düzenlemesiz'de 1. Plevne İlkokulu, 2. Kadri Paşa İlkokulu ve 3. Şehit Asım İlkokulu oldu.