Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak

Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak
Edirne elektrik kesintisi yaşanacak. Edirne'de bu hafta sonu elektrik kesintisi yaşanacak. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan cumartesi ve pazar günleri, bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Trakya Elektrik Dağıtım...

Edirne elektrik kesintisi yaşanacak. Edirne'de bu hafta sonu elektrik kesintisi yaşanacak. Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan cumartesi ve pazar günleri, bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (Tredaş) tarafından uygulanacak Edirne elektrik kesintisi detayları şöyle:

17 Nisan 2021 Cumartesi günü 09.30 ile 15.30 saatleri arasında Çavuşbey Mahallesi'ne bağlı Horozlu Bayırı Sokak, Karışık Sokak, Saraçhane Set Boyu Sokak ve Cambazlar Sokak elektriksiz kalacak.

18 Nisan 2021 Pazar günü 09.30 ile 13.30 saatleri arasında 1. Murat Mahallesi'ne bağlı Güngör Mazlum Caddesi, Nail Çakır Sokak, Dr. Nadir Cent Sokak, Şükrü Nail Gökberk Sokak, Oral Levender Sokak ile Fatih Mahallesi'ne bağlı Alirıza Ataktürk Caddesi, Alpaslan Yalkın Caddesi, 53, 56, 65, 66 Sokaklar elektriksiz kalacak.